• Om selskapet
 • Kontakt
 • Karriere
 • Intility Portal
 • Trust Center
 • Glemt passord?
 • English
 • Intility Workplace Productivity

  For fornøyde og produktive medarbeidere

  Intility gir tilgang til en omfattende portefølje med Workplace Productivity-tjenester. Tjenestene er ferdig integrert med den primære IT-plattformen til hvert enkelt selskap på Intility, og supporteres av spesialister 24/7/365.

  Managed Office 365

  Intility gir tilgang til alle tjenester i Microsoft Office 365, ferdig integrert med IT-miljøene til hvert enkelt selskap på Intility. Dette gir blant annet single sign-on til Office 365, automatisk provisjonering av tjenester og lisenser og dedikert punkt-til-punkt nettverksforbindelse med Intilitys Azure Express Route integrasjon til Office 365.

  Intilitys tjenestespesialister hjelper selskaper med å sette opp og utnytte tjenestene i Office 365. I tillegg får alle sluttbrukere tilgang til ubegrenset 24/7 support på alle Office 365 tjenester, på telefon, chat og email.

  Managed Sharepoint online

  Intility leverer Managed SharePoint Online som en tjeneste, tett integrert med hvert selskaps IT-miljø på Intility. Tjenesten inkluderer blant annet utvikling av dokumenthåndtering, prosjektstyring og intranett samt kontinuerlig utviklingstakt og ubegrenset support av alle kundens sluttbrukere. Sharepoint Online gir bedrifter en integrert løsning for effektiv samhandling både internt og eksternt.

  Managed Power BI

  Microsofts løsning for lavterskel forretningsanalyse gjennom kraftige visualiseringer. Power BI lar forretningsbrukere hente inn data på tvers av datakilder som jevnlig oppdateres. Data kan både hentes fra tjenester i den offentlige skyen, og fra on-premise datakilder. 

  Power BI kan benyttes for å sette opp relasjoner mellom data, behandle og filtrere data. Basert på datamodeller kan forretningsbrukere opprette dynamiske og interaktive rapporter som kan benyttes for analyse. Instrumentbord og interaktive rapporter kan bygges inn i virksomhetens applikasjoner for økt synlighet og enklere tilgang.

  Modern filestorage and sharing

  Intility gir tilgang til en omfattende portefølje med fillagring og delingstjenester. Alle tjenestene er ferdigintegrert med IT-miljøene til alle selskaper på Intility. Flere av tjenestene dekker ulike lagrings- og delingsbehov, og valg av tjeneste understøttes av spesialister i Intility med inngående kunnskap om hver enkelt tjeneste. Alle tjenestene inkluderer også ubegrenset sluttbrukersupport for alle medarbeidere.