• Om selskapet
 • Kontakt
 • Karriere
 • MinIntility
 • Trust Center
 • Glemt passord?
 • English
 • Intility Workplace Productivity

  For fornøyde og produktive medarbeidere

  Intility gir tilgang til en omfattende portefølje med Workplace Productivity-tjenester. Tjenestene er ferdig integrert med den primære IT-plattformen til hvert enkelt selskap på Intility, og supporteres av spesialister 24/7/365.

  Managed Office 365

  Intility gir tilgang til alle tjenester i Microsoft Office 365, ferdig integrert med IT-miljøene til hvert enkelt selskap på Intility. Dette gir blant annet single sign-on til Office 365, automatisk provisjonering av tjenester og lisenser og dedikert punkt-til-punkt nettverksforbindelse med Intilitys Azure Express Route integrasjon til Office 365.

  Intilitys tjenestespesialister hjelper selskaper med å sette opp og utnytte tjenestene i Office 365. I tillegg får alle sluttbrukere tilgang til ubegrenset 24/7 support på alle Office 365 tjenester, på telefon, chat og email.

  Cloud contact center services with Anywhere365

  Anywhere365 er en neste generasjons sentralbordtjeneste som leveres som en integrert tjeneste med Skype for Business, tett integrert med selskapets øvrige applikasjoner og tjenester. 

  Telefoni, CRM, e-post, webchat og Facebook er bare noen av kanalene som ut av boksen integreres i tjenesten. Henvendelser håndteres i Skype for Business uten at det er behov for tredjepartsapplikasjoner eller add-ons. Med Anywhere365 får man full oversikt over all kommunikasjon som gjøres med kunder, partnere og leverandører, uavhengig av hvilken kommunikasjonsflate som brukes inn mot bedriften.

  Enterprise Search with ViaWorks

  Enterprise Search leveres som en tjeneste på Intility-plattformen. Indekserings- og søketjenesten ViaWorks indekserer tekst i dokumenter, bilder og andre filtyper. På denne måten lar Viaworks virksomheter ta raskere og bedre beslutninger, øke produktivitet og eliminere dobbeltarbeid gjennom å øke innsyn i dokumenthierarkier på tvers av siloer. 

  ViaWorks gir nøkkelressurser rask og enkel tilgang til siste versjon av informasjonen de søker. Intilitys spesialister innen enterprise search utnytter fleksible API-er i Viaworks til å søke i hva som helst og presentere søket og resultatene hvor som helst.

  Managed Sharepoint online

  Intility leverer Managed SharePoint Online som en tjeneste, tett integrert med hvert selskaps IT-miljø på Intility. Tjenesten inkluderer blant annet utvikling av dokumenthåndtering, prosjektstyring og intranett samt kontinuerlig utviklingstakt og ubegrenset support av alle kundens sluttbrukere. Sharepoint Online gir bedrifter en integrert løsning for effektiv samhandling både internt og eksternt.

  Managed Power BI

  Microsofts løsning for lavterskel forretningsanalyse gjennom kraftige visualiseringer. Power BI lar forretningsbrukere hente inn data på tvers av datakilder som jevnlig oppdateres. Data kan både hentes fra tjenester i den offentlige skyen, og fra on-premise datakilder. 

  Power BI kan benyttes for å sette opp relasjoner mellom data, behandle og filtrere data. Basert på datamodeller kan forretningsbrukere opprette dynamiske og interaktive rapporter som kan benyttes for analyse. Instrumentbord og interaktive rapporter kan bygges inn i virksomhetens applikasjoner for økt synlighet og enklere tilgang.

  Skype for Business with enterprise voice

  Intility leverer en enterprise grade telefoni- og samhandlingstjeneste basert på Microsoft Skype for Business. Løsningen leveres som en tjeneste og er tett integrert med blant annet Telenor, Telia, Twilio og Voxbone. Intilitys Skype for Business plattform gir selskaper neste generasjons samhandlingsplattform med full dial-in og lokaltakst i over 50 land.

  Modern filestorage and sharing

  Intility gir tilgang til en omfattende portefølje med fillagring og delingstjenester. Alle tjenestene er ferdigintegrert med IT-miljøene til alle selskaper på Intility. Flere av tjenestene dekker ulike lagrings- og delingsbehov, og valg av tjeneste understøttes av spesialister i Intility med inngående kunnskap om hver enkelt tjeneste. Alle tjenestene inkluderer også ubegrenset sluttbrukersupport for alle medarbeidere.

  Managed Salesforce

  Intility leverer Managed Salesforce som en tjeneste, tett integrert med hvert selskaps IT-miljø på Intility. Salesforce er koblet mot CRM-verdens mest omfattende appstore som tilbyr et stort utvalg av hyllevare, fra signaturløsninger til field service, ferdig integrert med et par tastetrykk. 

  Intility bistår kunden i behovsavklaring, konfigurasjon og opplæring på ferdig løsning. Managed Salesforce sørger for en enkel hverdag med single sign-on, lisensadministrasjon og teknisk og funksjonell support.

  Managed Superoffice

  Intility leverer Managed SuperOffice levert som en tjeneste. SuperOffice forenkler kundehåndtering som salgsprosesser, ordrehåndtering, kundeservice og enkel prosjektstyring. 

  Intility bistår i behovsavklaring, konfigurasjon og opplæring på ferdig løsning. Intility Managed SuperOffice sørger for en enkel hverdag med single sign-on og fullt oppgraderingsløp håndtert og utført av Intility. 

  Tjenesten er tilgjengelig gjennom on-premise installasjon i Intilitys datasentre eller gjennom SuperOffice's public cloud-tjeneste.

  Managed Microsoft Dynamics CRM

  MS Dynamics CRM er et fleksibelt CRM-system med store muligheter for spesialtilpasning og automatisering av prosesser. Tett integrasjon med Office 365 skaper en helhet og flyt i arbeidshverdagen, og omfattende tilleggsmoduler for blant annet Project Service og Field Service er klare til bruk. 

  Intility bistår kunden i behovsavklaring, konfigurasjon og opplæring på ferdig løsning. Intility Managed MS Dynamics CRM sørger for en enkel hverdag med single sign-on, automatisk tildeling av lisenser, samt teknisk og funksjonell support. 

  Tjenesten er tilgjengelig gjennom on-premise installasjon i Intilitys datasentre eller i Microsoft Azure.