• Om selskapet
 • Kontakt
 • Karriere
 • MinIntility
 • Glemt passord?
 • English
 • Intility for utviklere og systemeiere

  -en plattform for digitalisering av egen kjernevirksomhet

  Self-Service Server Provisioning

  Intility gir utviklere og systemeiere tilgang til virtuelle servere på minutter. Velg Windows eller Linux. Velg Intility-plattformen eller eksterne skytjenester som Azure eller AWS. Velg månedlig eller timebasert fakturering. 

  Fra et stadig voksende galleri av programvare velges alt fra Microsoft SQL og Apache til Wordpress og Joomla.

  Avhengig av ytelseskrav kan ulike konfigurasjoner av CPU og minne velges. Lagring faktureres basert på netto forbruk og I/O profil og lagringsteknologi velges: Velg Block, fil eller S3-kompatibel objektlagring.

  Container Services

  På Intility-plattformen får utviklere mulighet til og automatisk opprette og skalere containere med Docker, uten behov for manuelle prosesser. Gjennom Docker får man raskt tilgang på ferdig oppsatte containere for blant annet Nginx. Ubuntu, Elasticsearch og PostgreSQL.  

  Containere og multi-container-miljø opprettes på sekunder, via portalgrensesnitt eller via kode.  Containere faktureres pr. time, som gjør at man kan få ubegrenset kapasitet ved behov, uten å måtte betale for ressurser som ikke benyttes.

  Splunk Big Data Log Analytics as a service

  Splunk Big Data Analytics gir innsikt i loggdata på tvers av devicer, applikasjoner, webtjenester og nettverk. Maskingenerert data gir systemeiere og utviklere detaljert innsikt i alt fra brukeradferd og brukertransaksjoner til status på maskinenheter i virksomheten. Intilitys eksperter på Splunk gir rask tilgang og innføring i verktøyet.

  BankID as a service

  BankID leveres som en tjeneste på Intility-plattformen. Dette inkluderer en ferdig integrert BankID Server, sertifikater, fakturering og øvrig integrasjon. Gjennom et API gis utviklere umiddelbar tilgang til å benytte BankID for identifisering og autentisering av tjenestens 3,5 millioner brukere. Ettersom løsningen allerede er integrert med Active Directory muliggjøres effektiv tilgangs- og rettighetsadministrasjon i formidling av distribuerte digitale tjenester til kunder og samarbeidspartnere.  

        

  Programmable messaging

  Intility-plattformen inkluderer en omfattende og ferdig produsert messaging plattform for utviklere og systemeiere som ønsker å utvide egne webtjenester og apper med messaging funksjonalitet. Alt fra SMS og MMS funksjonalitet til in-app chat og notifications. Intility leverer programmable messaging i samarbeid med Twilio, en neste generasjon cloud communications aktør med en global operatørplattform.

  Enterprise Data Management for application development

  Intility leverer en komplett data management løsning basert på copy data virtualisation i samarbeid med Actifio. Løsningen er ferdig produsert og leveres som en tjeneste til alle selskaper på Intility. Actifio er både neste generasjons backup-løsning og etablerer kopier av data på sekunder som muliggjør raskere etablering av utvikling og testmiljøer.

  Managed Azure

  Teknisk kompleksitet og kontinuerlig utviklingstakt kan gjøre det utfordrende å utnytte tjenester i Azure på en effektiv måte. Derfor er teknisk integrasjon og administrasjon av Azure tilgjengelig som en tjeneste for alle selskaper på Intility. Dette omhandler blant annet ferdig etablert Azure Express Route, automatisert etablering og forvaltning av Azure tenants, automatisk provisjonering av lisenser og tjenester, Azure Active Directory management og tett integrasjon med on premises Active Directory, 24/7 overvåkning av dedikerte applikasjoner i Azure, sikkerhet og compliance og mye mer.

  Synthetic Application Monitoring

  Intility inkluderer en omfattende plattform for detaljert applikasjonsovervåkning. Ved å kombinere Microsoft Operations Manager med integrerte web-konsoller får systemeiere detaljert overvåkning og direkte innsyn i sanntidsstatus på sine applikasjoner. Ved å kombinere applikasjonsovervåkning med Intility 24/7 incident management kan selskaper oppnå svært høy oppetid på sine produksjonssystemer og webtjenester.

  Public WiFi as a service

  Bruk av trådløse nettverk med sentral styring og avanserte posisjoneringsteknologier muliggjør nye måter å interagere med kunder og utnytte business analytics kombinert med geografiske data. Intility-plattformen inneholder ferdig produsert teknologi for provisjonering, styring og posisjonering som vesentlig forenkler arbeidet med å etablere denne type løsninger.   

  Managed IoT

  Maskin-til-maskin-nettverk, 24/7 overvåkning, enterprise sikkerhet, big data log analytics for å etablere og ivareta IoT-enheter i virksomheten er ferdig etablert for alle selskaper på Intility. Tjenestene forenkler arbeidet med å nå ut til kunder og forbrukere med nye digitale tjenester og enheter samtidig som et omfattende sett med device management-løsninger ivaretar alt fra sikkerhet og innsikt i helsestatus til stabilitet og ytelse.      

        

  Digital Signage

  Intility-plattformen inkluderer en sentralisert og ferdig produsert sentral plattform for distribusjon og styring av innhold til digitale skjermflater. Kombinert med løsninger for maskin-til-maskin-kommunikasjon (M2M) og device management-tjenester, forenkler arbeidet med å etablere denne type tjenester.

  Web Application Delivery Controller

  Neste generasjons Application Delivery Controller er tilgjengelig på Intility, med alle muligheter for økt sikkerhet, tilgjengelighet, ytelse og kapasitet på webtjenester. Servere kan settes inn og ut av last etter behov, som også gir mulighet til å utføre vedlikehold på dagtid, slik at utviklere kan forholde seg til samme arbeidsdag som resten av selskapet. Tjenester publiseres sikkert på nett, med eller uten innebygget Single Sign-On og Multi-Factor Authentication, eventuelt basert på BankID. Containers eller fullskala Delivery Controllers avlaster backend-servere gjennom SSL-offloading, samt gjennom å overta andre deler av operativsystemets oppgaver.

  Enterprise Hybrid Integration Hub

  Integrasjonsplattform for fleksibel og rask integrasjon av tjenester på tvers av plattformer. Full integrasjonsforvaltning.
  Integrasjonsplattformen basert på Microsoft BizTalk gir mulighet for å integrere alle tjenester gjennom én plattform.  Integrasjonsarbeidet forenkles og effektiviseres med et fleksibelt verktøy og standardiserte prosesser. Forvaltning av integrasjonene, inkludert overvåkning og 24/7 incident management, utføres av Intility.