• Om selskapet
 • Kontakt
 • Karriere
 • Intility Portal
 • Trust Center
 • Glemt passord?
 • English

  Over 600 selskaper benytter Intility som sin primære IT-plattform

  Scatec Solar

  Bransje Fornybar energi
  Besøk

  Scatec Solar (OSE: SS) er et norsk kraftselskap som produserer solenergi over hele verden. Selskapet har som mål å gjøre solenergien til en bærekraftig og rimelig energikilde for verdens befolkning. I 2015 produserte de mer enn 460 GWh med strøm, noe som var nok til å forsyne over 170 000 husstander med livsviktig energi. Scatec Solar forventer en fordobling av produksjonen fra sine solparker innen 2018, der de sikter på en total installert kapasitet på nær 1 600 MW.

  Scatec Solar har benyttet Intilitys IT-plattformtjeneste siden 2013 for hele sitt globale IT-miljø.  Digitalisering og effektiv bruk av IT har bidratt til at Scatec Solar har kunnet øke sin egen produktivitet og konkurransekraft, bl.a. gjennom bedre rapportering og analyser fra driften av selskapets solparker.

  Scatec Solar

  BDO

  Bransje Revisjon og rådgivning
  Besøk

  BDO tilbyr tjenester innen revisjon, skatt og avgift, rådgivning og regnskap. BDOs kunder spenner fra store børsnoterte konsern til mindre familieeide bedrifter. Internasjonalt er BDO til stede i over 150 land og teller 60 000 ansatte.

  Digitalisering og effektiv bruk av IT er avgjørende i utviklingen av BDOs virksomhet. BDO benytter i dag blant annet en av de største Visma-installasjonene i landet.

  BDO valgte Intility som sin primære IT-plattform i 2005. På det tidspunktet besto BDO av 280 medarbeidere på ca. 20 lokasjoner i Norge. Siden da har selskapet utviklet seg til et av Norges ledende revisjons- og rådgivingsselskaper. I dag består selskapet av over 1350 ansatte på over 60 lokasjoner i hele landet.

  BDO

  Entra

  Bransje Eiendomsforvaltning og -utvikling
  Besøk

  Entra er et av landets ledende eiendomsselskaper. Selskapet er notert på Oslo Børs og eier over 1,2 millioner kvadratmeter. Konsernet har 225 ansatte, hovedkontor i Oslo og er inndelt i regionene Oslo-Sentrum, Stor-Oslo, Sør - og Vestlandet og Midt-Norge.

  Entra sine datter- og deleide selskaper inkluderer Papirbredden Eiendom AS, Hinna Park Eiendom AS, Oslo S Utvikling og Entra OPF Utvikling AS.

  Hele Entra sin IT-plattform kjører på Intility. Dette omfatter også en stadig voksende IT-plattform ute på hvert enkelt bygg som eies og forvaltes av selskapet.

  Entra

  Ruter

  Bransje Transport
  Besøk

  Ruter AS er et offentlig-eid selskap som er ansvarlig for kollektivtrafikken i Oslo og Akershus. Ruter står i dag for over halvparten av landets kollektivtransport. Oslo og Akershus er det raskest voksende hovedstadsområdet i Europa.

  Ruter AS hadde i 2014 ca. 320 millioner påstigninger og det ble gjennomført over en million reiser på en vanlig hverdag. Det elektroniske billettsystemet tok inn litt over 3,1 milliarder kroner og de reisende ble holdt oppdatert om nesten 4 millioner avganger gjennom sanntidsinformasjonssystemet i 2014.

  Ruter
  • Bransje Olje og gass
   Besøk

   DNO ASA er et internasjonalt og uavhengig olje- og gasskonsern med hovedkontor i Oslo. Selskapet har operasjoner i Jemen, Kurdistan, Dubai, Oman og Ras al-Khaimah. Selskapet ble etablert i 1971 og er notert på Oslo Børs.

  • Bransje Arkitekt
   Besøk

   DARK-gruppen er et av landets største arkitektselskaper og består i dag av syv selskaper som dekker et stort spekterav tjenester innen design, arkitektur, visualisering og arbeidsplassutvikling.

  • Bransje Eiendomsforvaltning og -utvikling
   Besøk

   Aspelin Ramm er en av Norges største by- og eiendomsutviklere.

  • Bransje TV-distribusjon
   Besøk

   RiksTV eies av NRK Aktivum, TV 2 Gruppen AS (TV 2) og Telenor Media & Content Services AS, og er en ledende TV-distributør i Norge.

  • Bransje Politisk parti
   Besøk

   Arbeiderpartiet er Norges største politiske parti ved valget høsten 2013 og ledes av Jonas Gahr Støre.

  • Bransje Eiendomsforvaltning
   Besøk

   Norwegian Property (OSE: NPRO) er et rendyrket og helintegrert kontoreiendomsselskap. Virksomheten omfatter utvikling, forvaltning, daglig drift og vedlikehold av sentralt beliggende eiendommer i Oslo og Stavanger.

  • Bransje Fagforening
   Besøk

   Tekna  - Teknisk-naturvitenskapelig forening er den største fagforeningen i  Akademikerne. Foreningen har mer enn 69 000 medlemmer med masterutdanning  innenfor teknologi og naturfag.

  • Bransje Varehandel
   Besøk

   Sunkost er Norges ledende helsekostkjede med over 130 butikker over hele landet.

  • Bransje Finans
   Besøk

   Canica ble etablert i Oslo i 1985 av Stein Erik Hagen, og har virksomheten konsentrert om et aktivt og langsiktig eierskap, hovedsakelig innenfor sektorer som industri, forbruksvarer, handelsvirksomhet og eiendom.

  • Bransje Finans
   Besøk

   Ferncliff TIH AS er et investeringsselskap med tre fokusområder; direkteinvesteringer, eiendom og finansielle investeringer. Selskapet er heleid av Øystein Stray Spetalen.

  • Bransje Offentlig tilsyn
   Besøk

   Statens Jernbanetilsyn er utøvende kontroll- og tilsynsmyndighet for jernbanevirksomheter i Norge, herunder trikk og T-bane. Tilsynet sorterer under Samferdselsdepartementet.

  • Bransje Interesseorganisasjon
   Besøk

   Advokatforeningen er advokatenes profesjons- og interesseorganisasjon i Norge.