• Om selskapet
  • Kontakt
  • Karriere
  • MinIntility
  • Glemt passord?
  • English
  • Personvernerklæring

    Sist oppdatert: 15. januar 2016

    Informasjon om bruk av nettstedet

    Ved å bruke eller laste ned innhold eller informasjon fra intility.no («nettstedet»), aksepterer du vilkårene og betingelsene for bruk av nettstedet. Denne erklæringen inneholder opplysninger som du har krav på etter personopplysningsloven § 19, som følge av at det samles inn informasjon/opplysninger om din adferd/bruk av nettstedet. Erklæringen inneholder videre informasjon om hvordan Intility AS (Intility) behandler personopplysninger, jf. personopplysningsloven § 18. 1 ledd. I tillegg til opplysninger som innsamles gjennom bruk av nettstedet, behandler Intility personopplysninger på vegne av våre kunder. All slik behandling skjer på bakgrunn av og for å oppfylle avtalen mellom Intility og kunden. Intilitys behandling av disse opplysningene reguleres av særskilte avtaler mellom kunden og Intility. Intility er behandlingsansvarlig for Intilitys behandling av personopplysninger. Det daglige behandlingsansvaret ligger hos vår compliance avdeling. Intility gjør oppmerksom på at denne personvernerklæringen kan endres fra tid til annen som følge av endringer i hvordan vi håndterer og benytter innsamlede opplysninger.

    Innhenting av informasjon

    Intility samler inn opplysninger om besøkende på nettstedet. Bakgrunnen og formålet med innsamlingen er å utarbeide statistikk som vi blant annet bruker til å lære av din og andre brukeres adferd, slik at vi kan forbedre nettstedets funksjonalitet, brukeropplevelse og innhold. De innsamlede opplysningene inneholder blant annet informasjon over hvor mange som besøker nettstedet, hvor lenge besøket varer, hvor brukeren kommer fra, hvilken nettleser som benyttes, informasjon om navigasjon på nettstedet, dato og tidspunkt for besøket, ISP og informasjon om operativsystemet til brukeren. Opplysningene vil også kunne bli brukt i salg og markedsføringsøyemed, slik at vi kan gi våre kunder relevante og tilpassede tilbud. Opplysningene vi samler inn er avidentifiserte, slik at vi ikke kan spore opplysningen vi samler inn tilbake til den enkelte bruker. Vi benytter analyseverktøyet Google Analytics, verktøyet er levert av Google inc. (Google) og funksjonaliteten i verktøyet innebærer at innsamlet informasjon sendes og lagres hos Google. Verktøyet benytter seg av informasjonskapsler og benyttes til å samle inn informasjon fra nettstedet og til å generere og utarbeide statistikk. Les mer om informasjonskapsler og om hvordan Intility og Google benytter den innsamlede informasjonen nedenfor. Dersom du benytter en nettleser hvor «Do not Track» (DNT) funksjonen er aktivert, vil dette respekteres av nettstedet.

    Informasjonskapsler

    I henhold til § 2-7b i lov om elektronisk kommunikasjon, er Intility pliktig til å informere våre besøkende om bruk av informasjonskapsler (cookies). Intility benytter informasjonskapsler til innhenting av opplysninger om bruken av nettstedet. Cookies er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster en nettside, slik som intility.no. Intility benytter informasjonskapsler til å generer statistikk, men vi kan ikke spore din bruk av nettstedet tilbake til deg som enkeltperson. Lagring av opplysninger og behandling av disse er basert på brukernes samtykke. Informasjonskapslene benyttes til å samle inn informasjon som settes sammen til statistikk slik at vi kan gjøre nettstedet bedre. Du velger selv om du aksepterer bruken av cookies, men vi gjør oppmerksom på at dersom du ikke samtykker til bruken av cookies, vil dette føre til at nettstedet ikke vil fungere optimalt. Ved å bruke intility.no samtykker du til at vi kan sette cookies i din nettleser. Følgende informasjonskapsler brukes på nettstedet:
    • utmz som gir oss oversikt over hvor du kom fra (søkemotor, nøkkelord, link, etc.) når du kom til nettstedet. Google Analytics benyttes både internt på våre sider, men også på våre bannere og bilder. Derfor kan du av og til se to cookies som heter __utmz.
    • __utma gir oss oversikt over hvor mange ganger du har vært inne på nettstedet. Dermed kan vi se hvor mange brukere vi har, hvem av disse som er hos oss for første gang og hvor mange som har vært innom våre sider før, og hvor ofte de er hos oss.
    • __utmb og __utmc gir oss oversikt hvor lenge du befinner deg inne på nettstedet, og hvor lenge besøket varer. Disse slettes når du forlater våre sider.
    Ettersom informasjonskapslene som benyttes er levert av Google, lagres innsamlet informasjon hos Google. Google kan benytte denne informasjonen til å lage mer effektive reklamer, utarbeide rapporter om aktivtiter i tilknytning til markedsføring, til å utvikle hjemmesider og apper, forbedre egne produkter som Google +, oppdage og forhindre svindel, oppfylle sine juridiske forpliktelser og til å forbedre sine produkter. Fullstendig informasjon om hvordan Google kan behandle den innsamlede informasjonen, finner du her. Informasjon om hvordan du sletter informasjonskapsler i nettleseren din, finner du her. Informasjonen Intility samler inn ved bruk av informasjonskapsler deles ikke med andre tredjeparter enn Google.

    Nyhetsbrev

    Dersom du abonnerer på våre nyhetsbrev, er vi avhengig av din e-postadresse for å sende våre nyhetsbrev til riktige adresser. For å motta våre nyhetsbrev må du derfor registrere deg med navn og e-postadresse. Disse opplysningene lagres hos oss, og vil ikke deles med andre. Dersom du sier opp abonnementet vil vi slette de lagrede adressene.

    Kurs og seminarer

    Når vi arrangerer kurs og/eller seminarer vil vi, i forbindelse med påmelding, samle inn e-postadresser, navn og telefonnummer til deltakerne. Informasjonen vil bli lagret i vårt CRM-system (SuperOffice). Informasjonen vil bli brukt til å få oversikt over hvem som deltar på våre kurs/seminarer, hvilken bransje de kommer fra, titler og til å utarbeide statistikk, slik at vi kan forbedre våre kurs og seminarer. Informasjonen kan bli brukt til å kontakte de respektive deltakerne for å få en tilbakemelding på kurset/seminaret og i markedsføringsøyemed.

    Det ovenstående gjelder tilsvarende for abonnenter til vårt nyhetsbrev.

    De innsamlede opplysningene vil ikke deles med noen tredjeparter.

    Revisjon

    Intility er opptatt av personvern og sikkerhet. For å sikre at vi overholder interne og lovpålagte krav om data- og informasjonssikkerhet utfører vi årlige sikkerhetsrevisjoner.

    Rettigheter

    Alle som spør har rett på informasjon om en virksomhets behandling av personopplysninger, jf. personopplysningsloven § 18, 1 ledd. Intility har i personvernerklæringen gitt slik informasjon, og vil henvise til denne ved eventuelle forespørsler. De som har registrert personopplysninger hos oss, har rett til innsyn i egne opplysninger. Vedkommende har videre rett til å be om at uriktige, ufullstendige eller opplysninger som vi ikke har adgang til å behandle blir rettet, slettet eller supplert. Henvendelser og krav fra den registrerte vil besvares kostnadsfritt og senest innen 30 dager fra Intility mottok henvendelsen.

    Kontaktinformasjon

    E-post: privacy@intility.no
    Telefon: + 47 22 10 33 00
    Postadresse: Schweigaards gate 39, 0191 Oslo, Norway.