• Om selskapet
 • Kontakt
 • Karriere
 • Intility Portal
 • Trust Center
 • Glemt passord?
 • English
 • ViaWorks leveres som en tjeneste fra Intility-plattformen

  Publisert: 03.05.2016

  Intility har inngått samarbeidsavtale med VirtualWorks om å etablere ViaWorks Enterprise Search for alle selskaper på Intility-plattformen. Avtalen innebærer at ViaWorks leveres som en tjeneste, ferdig integrert med IT-miljøene til alle selskaper på Intility. 

  Tjenesten gir avansert funksjonalitet for søk på tvers av filserver, Exchange, SharePoint og OneDrive, med optisk tegngjenkjenning og forhåndsvisning i søkemotoren. Tjenesten muliggjør også søk i mer enn 50 andre fagapplikasjoner, deriblant SuperOffice, Visma (Business, CRM og Global), eDOCS og Public 360.

  I en hverdag hvor mange medarbeidere forholder seg til data lagret på mange forskjellige steder er det tidkrevende å finne det man leter etter. ViaWorks bidrar til mer produktive medarbeidere ved å redusere tiden brukt til å lete etter denne informasjon. 

  VirtualWorks er entusiastiske til at Intility har valgt oss som partner for sin satsing på Enterprise Search og at de tilbyr ViaWorks som en integrert tjeneste på sin IT-plattform. Vi er sikre på at dette vil gi eksisterende og kommende kunder stor merverdi

  Truls Baklid, General Manager, EMEA Customer Operations i VirtualWorks

  Implementeringen av ViaWorks er  et viktig ledd i den kontinuerlige videreutviklingen av Intilitys IT-plattformtjeneste.  Avtalen er nok et bidrag til å sikre kunder klikkbasert tilgang på helintegrerte «office productivity»-tjenester som kan øke produktivitet og  konkurransekraft for hvert enkelt selskap

  Henrik Samdal, Head of Application Management i Intility.

   Om VirtualWorks:

  VirtualWorks jobber med å hjelpe organisasjoner å nyttiggjøre seg informasjonen de selv produserer. Ved å sette opp superraske og enkle søk etter informasjon på tvers av systemer og  lagringsmåter, kan VirtualWorks hjelpe virksomhetene med å finne og bruke data  på en måte som legger til rette for bedre og raskere beslutninger. VirtualWorks ble etablert i 2009. Selskapet har hovedkontor i Fort Lauderdale, med regionskontor i Tyskland, Norge, Sverige og San Fransisco.