• Om selskapet
 • Kontakt
 • Karriere
 • Intility Portal
 • Trust Center
 • Glemt passord?
 • English
 • intilianer /ɪnˈtɪlɪˈɑːnəɾ/ (-en fl. -ene)

  1. Person som tilhører den unike stammekulturen i Intility
  2. Person som er hardtarbeidende, engasjert, sosial, interessert i
   teknologi og glad i å hjelpe kollegaer og kunder
  3. En sentral ressurs for å produsere og levere verdens beste IT-løsning

  Ledige stillinger

  Karriere i Intility

  Intility er kontinuerlig på utkikk etter ressurspersoner som kan bidra til videre utvikling av selskapet.  Vi har et stort fokus på å rekruttere nyutdannede, enten det er fra videregående skole, bachelor eller master. Vi er samtidig på utkikk etter de med noen års arbeidserfaring til å bli en viktig bidragsyter i spesialiserte avdelinger. Intility tilrettelegger for personlig og faglig utvikling, hvor initiativ, engasjement og hardt arbeid premieres.

  Som nyutdannet med mastergrad innenfor økonomi, administrasjon,  ledelse, ingeniørfag, IT eller lignende, eller har du mulighet for å følge vårt Management Traineeprogram. Har du bachelor- eller mastergrad innen IT/teknologiske fag, kan du være aktuell for vårt Technical Traineeprogram. Har du fagbrev i IKT- servicefag eller Dataelektronikerfaget er du en attraktiv kandidat for Technical Services eller Workplace Technologies. For elever på IKT-servicefag eller Dataelektronikk tilbyr vi praksis- og lærlingplasser.

  Som nyansatt i Intility får du tett oppfølging og grundig opplæring gjennom vårt introduksjonsprogram. Vi tilbyr og tilrettelegger også for relevant kursing gjennom Intility Academy. Du vil jobbe med et kvalitetsprodukt og et konsept du vil bli stolt av å representere. Du gis også stor påvirkningskraft i et ungt, dynamisk og uhøytidelig miljø.

  Åpen søknad

  Hvis du synes at Intility er en spennende arbeidsgiver, og har kompetanse, erfaring eller andre kvaliteter som vi trenger, kan du sende oss et kortfattet introduksjonsbrev og CV her

  Rekrutteringsprosessen i Intility

  Screening av søkere

  En helhetsvurdering av CV, søknad, vitnemål og attester

  Når du skal søke på en jobb hos oss ønsker vi følgende fra deg: CV, søknadsbrev, vitnemål fra videregående skole og eventuell høyere utdanning samt relevante attester. Dette er for å kunne gjøre en helhetsvurdering av din profil.

  I søknadsbrevet har du anledning til å fortelle oss 1) Hvorfor er du motivert for jobb i Intility? 2) Hvorfor er du en egnet kandidat for stillingen? Vi vil gjerne høre om din IT/teknologi-interesse. Husk at CV og søknad er komplementære dokumenter.

  Intervju

  Vi gjennomfører vanligvis 2-3 intervjurunder. Avhengig av hvilken stilling du søker på vil du gå igjennom ulike personlighets/evnetester, og caseoppgaver som en del av prosessen. Du vil møte mange som jobber hos oss og vil ha et godt grunnlag å finne ut om Intility er det riktige stedet for deg.

  Vi gleder oss til å møte deg. Lykke til!


  Intility er i sterk vekst og mange nye dyktige personer skal rekrutteres i årene fremover. Vi gjennomfører en grundig rekrutteringsprosess for å sørge for at nye medarbeidere matcher vår organisasjonskultur.

  Management Trainee

  Intilitys Management Traineeprogram er kåret til et av Norges mest attraktive. Programmet er en del av vår langsiktige satsing på kompetanse som grunnlag for videre vekst, hvor vi søker nye kollegaer som ønsker å ta del i den videre utviklingen av selskapet. Etter endt program går rette kandidater inn i sentrale posisjoner som vil forme Intility i tiden fremover.

  Hva innebærer det å være trainee hos Intility?

  Intilitys traineeprogram har en varighet på 18 måneder. Gjennom traineeperioden vil du få verdifull erfaring fra ulike områder og inngående kunnskap om selskapet. Vår flate organisering gir dynamiske arbeidsforhold med store muligheter for selvstendig initiativ og individuell utvikling. Du får stor påvirkningskraft i et voksende selskap, og vil erfare en bratt læringskurve og sterk faglig utvikling.

  Kvalifikasjoner og ønskede egenskaper

  Aktuelle kandidater er resultatorienterte, nysgjerrige og selvdrevne. Du har gode evner til praktisk problemløsning og helhetlig resonnering. Fleksibilitet, initiativ og gode lagspillerevner blir høyt verdsatt.

  Teknologi er kjernevirksomheten vår, noe som gir deg som ønsker å lære mer om dette de beste forutsetningene for det. Man behøver ikke å ha en teknisk utdannelse for å starte som Management Trainee hos oss, men vi ønsker at du tar med deg mye nysgjerrighet og ikke minst et sterkt ønske om å lære mer om teknologi.

  Intility er i sterk vekst, og vi er kontinuerlig på utkikk etter kandidater som kan bidra til videre vekst. Traineeprogrammet derfor er åpent for søkere hele året, og søkere vurderes fortløpende.  Det er generelt stor rift om plassene.


  Lærling i Intility

  Vi ansetter lærlinger innen IKT-servicefag og Dataelektronikerfaget for oppstart på høsten. Her ser vi etter teknikere som trives med å jobbe sammen med andre og som har et genuint ønske om å få den beste starten på sin IT-karriere.

  Etter å ha gjennomført opplæringsprogrammet vårt for nyansatte vil du jobbe i Workplace Technologies eller på Technical Services. Her vil du bli sidestilt med de andre ansatte i avdelingene.

  Workplace Technologies er ansvarlig for en komplett management-tjeneste for PC-er, mobile enheter, print og møterom til over 25 000 brukere. Ansvaret omfatter installasjon, konfigurasjon, drift, feilsøking og onsite-bistand. Som lærling i Workplace Technologies vil du hovedsakelig jobbe i Setup-teamet med installasjon av PC-er, og kunne være med i installasjonsprosjekter. Du vil jobbe i et dynamisk miljø og ha kort vei til seniorressurser og tjenesteeiere, for rask hjelp og bratt lærekurve for deg.

  Technical Services har høy løsningsgrad og rask responstid takket være våre serviceorienterte teknikere. Som lærling på Technical Services vil du møte stor variasjon av utfordringer og du vil opparbeide deg inngående IT-teknisk breddekompetanse. Vi har ingen førstelinjesupport. Hos oss er alle fullblods teknikere som fra dag én tar eierskap og får muligheten til å dypdykke i feilsituasjoner. På den måten blir både du og kunden fornøyd. Vi kaller det lidenskapelig support!  

  Vi søker etter deg som har en genuin interesse av å lære deg nye ting, gode kommunikasjonsevner og en teknisk forståelse å bygge videre på.

  Intility som arbeidsplass

  I Intility jobber alle inhouse, og du er du omgitt av gode kollegaer som ønsker å dele sin kunnskap med deg. Hos oss arbeider alle sammen for å skape noe som er større enn summen av den enkelte, og mot et felles mål: Å levere verdens beste teknologiplattform.

  Læringskurve

  De fleste lærer best ved å ta del i det som skjer. Hos oss får du prøve deg fra dag én, som et fullverdig medlem av Intility-teamet. Vi har et nært arbeidsfellesskap i store, åpne lokaler. Du får derfor god oppfølging i hverdagen. Vi er små nok til å beholde en lav terskel for å kontakte ekspertene på tvers av fagfelt og avdelinger, og store nok til å tilby utfordringer og utviklingsmuligheter.

  Intility Academy

  Intility Academy er kurs- og opplæringsopplegget for alle våre ansatte. Vi er opptatt av at våre ansatte holder seg oppdaterte innen sine fagfelt gjennom å tilrettelegge for og tilby relevant kursing og sertifiseringer. 

  Som nyansatt vil du gjennomgå vårt oppstartsprogram, der du vil få en grundig opplæring i våre systemer og tjenester.  Det vil være en kombinasjon av teori, praktiske oppgaver og innføring på ulike avdelinger. I tillegg vil du bli godt kjent med andre nyansatte som starter samtidig som deg. Dette vil gjøre deg godt rustet til å ta fatt på de spennende arbeidsoppgavene som venter deg i Intility. 

  Bli en del av et unikt arbeidsmiljø

  Det er  avgjørende for oss at de ansatte trives på jobb og sammen med hverandre. Vi har  ulike treningsgrupper, som løpegruppe med profesjonell løpetrener og et  fotballag i bedriftsligaen. I helgene kan man dra på fotballkamp på Intility  Arena eller på fjellet på en av våre firmahytter på Norefjell Ski og Spa  Resort. I tillegg arrangeres det flere sosiale og faglige arrangementer gjennom  året. For at du skal være i flyt i hverdagen serverer Intility frokost, lunsj  og ettermiddagsmat til alle ansatte. I tillegg lager vi middag til alle som  ønsker å ta det med hjem til seg og sin familie.

  Gjennomsnittsalder hos Intility er 28 år.

        

  Mia Færøvik Johannessen

  Født 
  1988
  BakgrunnSiviløkonom fra Norges Handelshøyskole (NHH)
  Ansatt siden
  2014

  Hva jobber du med?    

  Jeg er avdelingsleder for Security Operations Center. Min avdeling er ansvarlig for å håndtere sikkerhetshendelser og minimere sannsynlighet for at Intility og våre kunder blir utsatt for dataangrep. Som avdelingsleder har jeg varierte arbeidsoppgaver og ingen dager er like. Mye av jobben handler om å tilrettelegge for teknikerne, slik at de kan gjøre det de er best til. Det innebærer blant annet at jeg har prosjektansvar i interne prosesser, holder i kommunikasjon med andre avdelinger og kunder, og rapporterer til ledelsen.

  Innenfor fagområdet sikkerhet skjer det veldig mye om dagen. Derfor er det viktig at man er interessert i å lære og øke sin tekniske forståelse. Folk med min bakgrunn benyttes også ofte til å kommunisere med kunder som i mange tilfeller ikke har en detaljert teknisk kompetanse. 

  Hvordan har din "vei" i Intility vært?    

  Jeg startet som Management Trainee i Finance. Der fikk jeg ansvar for flere fakturakontroller og samarbeidet med blant annet System Development avdelingen vår i utviklingen av et system for å håndtere brukere og deres tilganger. Deretter gikk jeg videre til Technical Services og stillingen som Service Level Manager. Her jobbet jeg mye med kvalitetssikring av sakshåndtering og forbedring av saks- og informasjonsflyten mellom Technical Services og andre avdelinger. I tillegg fikk jeg delta i rekrutteringen av nye ansatte til avdelingen og arbeidet med utbedring av interne systemer. Da det dukket opp behov for samme stilling i Operations Center fikk jeg det ansvaret også.

  I et selskap som vokser fort dukker det stadig opp nye og spennende muligheter. Dersom du har pågangsmot, nysgjerrighet og omstillingsevne er det et godt utgangspunkt for en karrierevei i Intility. 

  Hva er det beste med å jobbe i Intility? 

  Intility består utelukkende av hyggelige og dyktige mennesker som er mer enn villig til å dele sin kunnskap og samarbeide med andre. Dette gir et veldig godt arbeidsmiljø og legger til rette for en bratt læringskurve. Å jobbe med så mange flinke mennesker som alle jobber for å utvikle og forbedre én tjeneste gjør at man blir stolt av å være en del av Intility.


  I et selskap som vokser fort dukker det stadig opp nye og spennende muligheter. Dersom du har pågangsmot, nysgjerrighet og omstillingsevne er det et godt utgangspunkt for en karrierevei  i Intility. 

  Per Kristian Parken

  Født 
  1992
  BakgrunnFagbrev dataelektronikk
  Ansatt siden
  2012

  Hva jobber du med?

  Jeg jobber som Technical Project Manager i Digital Advisory. Min jobb går ut på å planlegge, koordinere og utføre overgangen for nye kunder fra eksisterende driftsmiljø og over på Intilitys plattform. Min rolle er å være det tekniske bindeleddet mellom tredjeparter, interne tekniske ressurser og kunden, i en prosjektfase.

  I tillegg er det mitt ansvar å forme plattformen kunden migreres over til, slik at kundenes arbeidsverktøy fungerer best mulig, om dette gjelder spesifikasjoner på servere, oppgraderinger eller sikkerhet. En arbeidsdag for meg er aldri lik. For meg er dette drømmejobben, da den balanserer perfekt mellom kundekontakt og tekniske utfordringer.

  Hvordan har din "vei" i Intility vært?

  Jeg begynte som lærling i Workplace Technologies sommeren 2012, hvor jeg jobbet med oppsett av klienter. Etter kort tid fikk jeg også ansvaret for oppsett av mobile enheter. Vinteren 2013 tok jeg over ansvaret for oppsett av alle servere i Intility og jobbet utelukkende med dette i et års tid. Deretter ble jeg teamleder for On-site-teamet. Senere ble jeg teknisk leder for avdelingen, og var ansvarlig for den daglige driften og oppfølgingen av on-site og repair teamene. Vinteren 2015/2016 trådte jeg inn i rollen jeg har i dag, som Technical Project Manager i Digital Advisory. 

  Hvordan er det å jobbe hos Intility?

  Det er et veldig godt samhold i Intility. Alle er ute etter å spille hverandre gode, og det er i alles interesse å sørge for at vi fungerer så godt som mulig sammen. Dette dyrkes for eksempel ved interne sesjoner hvor det presenteres verktøy som andre avdelinger bruker. Det at man hele tiden vet hva kollegaene holder på med gjør at man får et veldig godt bilde av hvor man skal hente nødvendig informasjon.

  Om man lurer på noe som ikke er innenfor sine arbeidsoppgaver eller fagfelt, er det aldri noen som sier nei og man får også gjerne en innføring i det man lurer på. Jeg har gledet meg til å gå på jobb hver dag siden jeg begynte. 


  Det er et veldig godt samhold i Intility. Alle er ute etter å spille hverandre gode, og det er i alles interesse å sørge for at vi fungerer så godt som mulig sammen. 

  Vivi Ton-Nu

  Født 
  1989
  BakgrunnSiviløkonom fra Norges Handelshøyskole (NHH)
  Ansatt siden
  2014

  Hva jobber du med?     

  Jeg startet i Intility som Management Trainee i Workplace Technologies som innkjøpsrådgiver. Nå jobber jeg i Finance-avdelingen med License Management og er Product Manager for Software.        

  Hvordan ser en typisk arbeidsdag ut for deg?    

  I jobben min har jeg mye kontakt med kunder, samt kontakt med leverandører og produsenter av software. En typisk arbeidshverdag for meg består av å håndtere innkommende henvendelser på telefon og e-post, i tillegg til å bistå kollegaer ved lisensrelaterte spørsmål. License Management innebærer blant annet innkjøp og administrasjon av lisenser for våre kunder, forvaltning av lisensavtaler, rådgivning for optimal og korrekt lisensiering og bistand ved lisensrevisjoner.  

  I det daglige samarbeider jeg tett med andre tekniske avdelinger i forbindelse med installasjon, utrulling og pakking av applikasjoner, og med prosjektavdelingen i forbindelse med overtakelse av lisensadministrasjon for nye kunder. Som Product Manager har jeg også ansvar for den videre utviklingen av mitt forretningsområde. 

  Hva er det beste med å jobbe i Intility? 

  Det er kombinasjonen av flere faktorer som gjør at jeg trives hos Intility. Intility er et dynamisk selskap i utvikling og sterk vekst. Denne utviklingen er det utrolig spennende å få være med på. Organisasjonsstrukturen i Intility er flat, noe som bidrar til at det er store muligheter til å ta initiativ og få gjennomslag for ideer. Muligheten for å kunne påvirke synes jeg er veldig motiverende. En annen viktig faktor som gjør at jeg trives godt i Intility er det gode arbeidsmiljøet som er preget av åpenhet og tillit – her er det lav terskel for å spørre hverandre om hjelp. Jeg er stolt av å få være med å levere en av verdens beste IT-løsninger sammen med dyktige og engasjerte kollegaer. 


  Organisasjonsstrukturen i Intility er flat, noe som bidrar til at det er store muligheter til å ta initiativ og få gjennomslag for ideer. 

  Jon Holth Egeberg

  Født
  1982
  BakgrunnMaster in Marketing, Handelshøyskolen BI
  Ansatt siden
  2007

  Hva jobber du med?

  Innen min avdeling, Finance, har den enkelte sine «fagområder» de er ansvarlige for. Som avdelingsleder fungerer jeg som sparringspartner på alle disse områdene. Med Intilitys høye utviklingstakt, handler det mye om tilrettelegging, samt å tilse at endringene er i tråd med arbeidet som gjøres i resten av organisasjonen. Min jobb krever stor omstillingsevne, og det er spennende å være involvert i svært mange ulike prosesser. Det gjelder å ha bred forståelse for tjenesten vi tilbyr, ha helhetsbildet klart for seg og samtidig ha øye for alle tekniske og økonomiske detaljer. Min jobb handler mye om å ha evnen til å skape tillit og gode partnerskap.

  Hvordan har din "vei" i Intility vært?

  Jeg kom inn som Management Trainee og ble kastet rett ut i kryssilden på Technical Services. Deretter var jeg innom Sales & Marketing. I Workplace Technologies lærte jeg alt om forhandlinger overfor tilbyderne av maskin- og programvare. I Workplace Technologies satt jeg altså på "den andre siden av bordet" i forhold til stillingen jeg har i dag, som forhandler på tilbydersiden. Å få så godt innblikk i alle delene av bedriften har vært utrolig lærerikt, og er til stor nytte i arbeidet jeg gjør i dag.

  Hvordan er det å jobbe hos Intility?

  Det er stor lagfølelse hos Intility, noe som bidrar til at man får relativt stor frihet under ansvar. Det er lite "stiv snipp" her, heller nært og trivelig, noe som gjerne gjenspeiler seg i samarbeidet vi har med kundene våre. Ellers er det generelt mye sosialt som skjer i forbindelse med jobben, både arrangert og privat.

  Jon Holth Egeberg
  Skaper tillit og gode partnerskap.

  Simen Sveen

  Født
  1987
  BakgrunnSiviløkonom fra Norges Handelshøyskole
  Ansatt siden
  2012

  Hva jobber du med?

  Jeg er avdelingsleder for avdelingen Workplace Technologies. Vårt ansvar er å sørge for at kundene våre får profesjonell rådgiving i forbindelse med anskaffelse av alt fra PCer og mobiltelefoner til software og videokonferanseutstyr. Avdelingen er å betrakte som et «innkjøpsfellesskap» for over 15 000 brukere.

  Som avdelingsleder har jeg det operasjonelle og personalmessige ansvaret på avdelingen, som vil si at en stor del av hverdagen brukes til å opprettholde og videreutvikle kvaliteten på utstyrsrådgivningen vi gir, samt at jeg jobber mot distributører og produsenter for å sikre best mulig vilkår for kundene våre. Det innebærer at jeg jobber tett med alle på avdelingen for både håndtering av enkeltsaker og for å tegne de større linjene vi jobber mot som avdeling. Ellers er dagen gjerne ikke over før jeg har vært innom tall fra f.eks. produsenter og distributører, eller egne tall som skal rapporteres til ledelsen.

  Hva skal til for å lykkes i din jobb?

  Bredden av alle arbeidsoppgavene krever at man har kapasitet og omstillingsevne til å håndtere mange prosesser og beslutninger, samtidig som man har overblikk og overskudd til å følge opp den enkelte medarbeider i hverdagen. Jeg tror nysgjerrighet og engasjement med kollegaer på tvers av hele selskapet er en forutsetning for egenutvikling og læring. Generelt tror jeg det er viktig å ha en balanse mellom pågangsmot og ydmykhet for å lykkes i et raskt voksende og flatt hierarkisk arbeidssted som Intility.

  Hvordan er det å jobbe hos Intility?

  Som Management Trainee i Intility får man en reell mulighet til å påvirke utviklingen i et sterkt voksende IT-selskap, sammen med andre engasjerte kollegaer. Da er det viktig å være klar over at det er nettopp du som avgjør veien og mulighetene videre, som et resultat av innsatsen du legger ned og viljen til å prestere. En del av trainee-opplegget går ut på å få egenerfaringer med hands-on oppgaver i ulike avdelinger som det er viktig å se nytteverdien av for eventuelle videre stillinger i selskapet.

  Som ansatt i Intility har man alle forutsetninger for å trives – med et veldig godt arbeidsmiljø, store utviklingsmuligheter og et konsept du faktisk har stor tro på; Intility er fremoverlent i en fremtidsrettet bransje.

  Simen Sveen

  Intility er fremoverlent i en fremtidsrettet bransje.

  Jan Morten Holmelid

  Født
  1987
  BakgrunnFagbrev IKT
  Ansatt siden
  2012

  Hva jobber du med?

  I min avdeling, Digital Advisory, er vi ansvarlige for drift og forvaltning av forretningsapplikasjonene kundene benytter. Mitt kompetanseområde er webapplikasjoner som Microsoft SharePoint og CRM og jeg jobber typisk med utvikling av løsninger og funksjonalitet basert på disse plattformene. Ofte består dagene i reise ut i møter med kunder og samarbeide for å finne gode løsninger for deres visjoner og behov. Andre dager består i å sitte på kontoret, der jeg typisk jobber med å utvikle løsninger og jobbe med endringsforespørsler fra kundene. Innimellom holder jeg også kurs om SharePoint for kunder, eller interne SharePoint-kurs for kollegaer.

  Jeg tror at nøkkelen til å lykkes med kundekontakt er å være utadvendt, løsningsorientert, og ha gode samarbeidsevner. Det er også en styrke å ha evne til å analysere måten folk jobber på, for å se om dette kan effektiviseres og forbedres.

  Hvordan har din "vei" i Intility vært?

  Jeg har jobbet med SharePoint i hele min yrkeskarriere og i Intility fikk jeg mulighet til å være med på å «forme» dette nye fagområdet i Digital Advisory. Allerede fra dag én ble jeg involvert i et prosjekt hvor en SharePoint løsning skulle migreres fra en plattform og over på Intilitys plattform. Siden har det gått slag i slag med nye prosjekter. Særlig de prosjektene hvor man begynner med «blanke ark» og en visjon om hvordan f.eks. dokumenthåndtering skal bli mer effektivt er spennende.

  Vi opplever en enorm interesse for SharePoint hos kundene våre og fagmiljøet rundt SharePoint er sterkt voksende.

  Hvordan er det å jobbe hos Intility?

  Man får møte mange nye mennesker hver dag, og jobbe tett sammen med kundene fram mot det ferdige produktet. Det er også et ungt og sosialt miljø internt i Intility, med mange sammenkomster, fester og turer.

  Jan Morten Holmelid
  Jeg tror at nøkkelen til å lykkes med kundekontakt er å være utadvendt, løsningsorientert, og ha gode samarbeidsevner.