• Om selskapet
 • Kontakt
 • Karriere
 • MinIntility
 • Glemt passord?
 • English
 • intilianer /ɪnˈtɪlɪˈɑːnəɾ/ (-en fl. -ene)

  1. Person som tilhører den unike stammekulturen i Intility
  2. Person som er hardtarbeidende, engasjert, sosial, interessert i
   teknologi og glad i å hjelpe kollegaer og kunder
  3. En sentral ressurs for å produsere og levere verdens beste IT-løsning

  Ledige stillinger

  • Business Consultant, Device Services

   Vil du jobbe med rådgivning, analyse og forretningsutvikling hos en av verdens raskest voksende skyleverandører? Bli Business Consultant i Device Services! Gå til annonse
  • Senior Architect, Network Services

   Har du erfaring med nettverksdrift og arkitektoppgaver? Bli en del av et sterkt fagmiljø hos Intility. Gå til annonse
  • Technical Trainee

   Er du nyutdannet med høyere utdanning innen IT/Teknologi? Vi ser etter deg som er sulten på faglig utvikling og som har et genuint ønske om å bli en spesialist innen et teknisk fagområde. Gå til annonse
  • Management Trainee

   Intility er i sterk vekst og ser kontinuerlig etter kandidater til vårt Management Trainee Program. Vi er på jakt etter deg som er sulten og initiativrik, og som ønsker å jobbe hardt for å bli en sentral ressurs i den videre utviklingen av selskapet. Gå til annonse
  • Technician, Device Services

   Device Services har ansvar, oversikt og kontroll over devicene til over 15 000 brukere – inkludert PC, Mac, nettbrett og mobiltelefoner. Vi er på jakt etter deg som er glad i device-håndtering og ønsker å være med i utviklingen av morgendagens tjenester innenfor feltet. Gå til annonse
  • Technician, Technical Services

   Ønsker du å jobbe med et kvalitetsprodukt og et konsept du vil bli stolt av å representere? Vil du strekke deg for å skape gode kundeopplevelser? Over 60 % av våre teknikere startet karrieren på Technical Services. Vi verdsetter engasjement og initiativ, så er du god nok, så er du gammel nok! Gå til annonse

  Karriere i Intility

  Intility er kontinuerlig på utkikk etter ressurspersoner som kan bidra til videre utvikling av selskapet.  Vi har et stort fokus på å rekruttere nyutdannede, enten det er fra videregående skole, bachelor eller master. Vi er samtidig på utkikk etter de med noen års arbeidserfaring til å bli en viktig bidragsyter i spesialiserte avdelinger.

  Som nyutdannet med mastergrad innenfor økonomi, administrasjon, IT eller ledelse har du mulighet for å følge vårt Management Traineeprogram. Har du bachelor- eller mastergrad innen IT/teknologiske fag, kan du være aktuell for vårt Technical Traineeprogram. Har du fagbrev i IKT- servicefag eller Dataelektronikerfaget er du en attraktiv kandidat for Technical Services eller Device Services. For elever på IKT-servicefag eller Dataelektronikk tilbyr vi praksis- og lærlingplasser. 

  Som nyansatt i Intility får du tett oppfølging og grundig opplæring gjennom vårt introduksjonsprogram. Vi tilbyr og tilrettelegger også for relevant kursing gjennom Intility Academy. Du vil jobbe med et kvalitetsprodukt og et konsept du vil bli stolt av å representere. Du gis også stor påvirkningskraft i et ungt, dynamisk og uhøytidelig miljø.

  Les mer om karriermulighetene hos oss...

  Åpen søknad

  Hvis du synes at Intility er en spennende arbeidsgiver, og har kompetanse, erfaring eller andre kvaliteter som vi trenger, kan du sende oss et kortfattet introduksjonsbrev og CV her

  Rekrutteringsprosessen i Intility

  Screening av søkere

  En helhetsvurdering av CV, søknad, vitnemål og attester

  Når du skal søke på en jobb hos oss ønsker vi følgende fra deg: CV, søknadsbrev, vitnemål fra videregående skole og eventuell høyere utdanning samt relevante attester. Dette er for å kunne gjøre en helhetsvurdering av din profil.

  CV og søknad bør være ryddig og oversiktlig. Hold deg gjerne til en side per dokument og pass på at du ikke har skrivefeil. Sørg for at du får frem det som er relevant for stillingen du søker på. Har du jobbet ved siden av skolen så er det noe vi vil høre mer om.

  I søknadsbrevet har du anledning til å fortelle oss 1) Hvorfor er du motivert for jobb i Intility? 2) Hvorfor er du en egnet kandidat for stillingen? Vi vil gjerne høre om din IT/teknologi-interesse. Husk at CV og søknad er komplementære dokumenter.

  Intervju

  Du er innkalt på Intervju. Hva nå? Vi forventer at du er godt forberedt om oss. Kle deg pent og sørg for at du har gjort hjemmeleksen.

  Vi gjennomfører vanligvis 2-3 intervjurunder. Avhengig av hvilken stilling du søker på vil du gå igjennom ulike personlighets/evnetester, og caseoppgaver som en del av prosessen. Du vil møte mange som jobber hos oss og vil ha et godt grunnlag å finne ut om Intility er det riktige stedet for deg.

  Vi gleder oss til å møte deg. Lykke til!


  Intility er i sterk vekst og mange nye dyktige personer skal rekrutteres i årene fremover. Vi gjennomfører en grundig rekrutteringsprosess for å sørge for at nye medarbeidere matcher vår organisasjonskultur.

  Karrieremuligheter i Intility


  For å produsere og levere Intilitys Enterprise Cloud løsning er det nødvendig med spesialisert kompetanse innen en rekke områder. Med riktig bakgrunn og innstilling kan man gjennom fokusert arbeid bli en nøkkelressurs som bidrar til å befeste Intilitys posisjon som det naturlige valget for selskaper med høye krav til kvalitet og en moderne og fleksibel IT-hverdag.

  Vi søker de beste til strategisk-operative stillinger innenfor salg/marked, kundeadministrasjon- og forvaltning, Technical Services, og andre tekniske stillinger.
   
  Intility tilrettelegger for personlig og faglig utvikling, hvor initiativ, engasjement og hardt arbeid premieres.  

  Management trainee

  Intilitys Management Traineeprogram er kåret til et av Norges mest attraktive. Programmet er en del av vår langsiktige satsing på kompetanse som grunnlag for lønnsom vekst, hvor vi søker nye medarbeidere som ønsker å ta del i den videre utviklingen av selskapet. Etter endt program går rette kandidater inn i sentrale posisjoner som vil forme Intility i tiden fremover.

  Traineer er Intilitys fremtidige ledere

  Hva innebærer det å være trainee hos Intility?

  Intilitys traineeprogram har en varighet på 18 måneder, men svært mange av våre traineer går inn i faste stillinger før traineeprogrammets utløp. Gjennom traineeperioden får du to til fire rotasjoner mellom ulike fagområder i selskapet. Avdelingsleder på aktuell førsterotasjon vil følge deg opp den første perioden av programmet, og du får opplæring innenfor de ulike fagområdene. 

  Intilitys traineeprogram gir deg verdifull erfaring fra flere avdelinger og inngående kunnskap om selskapets utfordringer og satsingsområder. Du får stor påvirkningskraft i et voksende selskap, og vil erfare en bratt læringskurve og sterk faglig utvikling. I løpet av traineeprogrammet blir vi sammen enige om hvilket fagområde det skal satses videre på. Avgjørelsen tas både på bakgrunn av eget ønske og talent, opparbeidet kompetanse og selskapets behov.


  Kvalifikasjoner og ønskede egenskaper

  Aktuelle kandidater er resultatorienterte, nysgjerrige og selvdrevne. Du har gode evner til praktisk problemløsning og helhetlig resonnering. Fleksibilitet, initiativ og gode lagspillerevner blir høyt verdsatt. Management Traineeprogrammet krever relevante studier på mastergradsnivå, se ellers utlysningstekst for nærmere informasjon.

  Intility er i sterk vekst, og vi er kontinuerlig på utkikk etter kandidater som kan bidra til videre vekst. Traineeprogrammet derfor er åpent for søkere hele året, og søkere vurderes fortløpende.  Det er generelt stor rift om plassene.

  Management Trainee annonsen finner du her.

  Lærling i Intility

  Vi ansetter lærlinger innen IKT-servicefag og Dataelektronikerfaget for oppstart på høsten. Her ser vi etter teknikere med sosiale antenner, som har et genuint ønske om å få den beste starten på sin IT-karriere.

  Etter å ha gjennomført opplæringsprogrammet vårt for nyansatte vil du jobbe i Device Services eller på Technical Services. Her vil du bli sidestilt med de andre ansatte i avdelingene.

  Device Services har fokus på rask og grundig klargjøring av teknisk utstyr som leveres ut til våre brukere. Dette innebærer oppsett, reparasjon og spesialtilpasning av over 350 klienter og mer enn 100 servere hver måned. Du vil være en sentral ressurs i utrullingsprosjekter samt i den daglige driften av vår PC-, Mac- og serverpark.

  Technical Services har høy løsningsgrad og rask responstid takket være våre serviceorienterte teknikere. Som lærling på Technical Services vil du møte stor variasjon av utfordringer og du vil opparbeide deg inngående IT-teknisk breddekompetanse. Vi har ingen førstelinjesupport. Hos oss er alle fullblods teknikere som fra dag én tar eierskap og får muligheten til å dypdykke i feilsituasjoner. På den måten blir både du og kunden fornøyd. Vi kaller det lidenskapelig support!  

  Vi søker etter deg som har en genuin interesse av å lære deg nye ting, gode kommunikasjonsegenskaper og en solid teknisk forståelse å bygge videre på.

  Intility som arbeidsplass

  Hos oss har vi stor takhøyde og lav terskel mellom avdelingene. Vi er ambisiøse og langsiktige, og alltid på jakt etter deg som er ung, sulten, initiativrik og engasjert.

  Læringskurve

  De fleste lærer best ved å ta del i det som skjer. Hos oss får du prøve deg fra dag én, som et fullverdig medlem av Intility-teamet. Vi har et nært arbeidsfellesskap i store, åpne lokaler. Du får derfor god oppfølging i hverdagen. Vi er små nok til å beholde en lav terskel for å kontakte ekspertene på tvers av fagfelt og avdelinger, og store nok til å tilby utfordringer og utviklingsmuligheter.

  Intility Academy

  Intility Academy er kurs- og opplæringsopplegget for alle våre ansatte. Vi er opptatt av at våre ansatte holder seg oppdaterte innen sine fagfelt gjennom å tilrettelegge for og tilby relevant kursing og sertifiseringer. 

  Som nyansatt vil du gjennomgå vårt oppstartsprogram, der du vil få en grundig opplæring i våre systemer og tjenester.  Det vil være en kombinasjon av teori, praktiske oppgaver og innføring på ulike avdelinger. I tillegg vil du bli godt kjent med andre nyansatte som starter samtidig som deg. Dette vil gjøre deg godt rustet til å ta fatt på de spennende arbeidsoppgavene som venter deg i Intility. 

  Karrierebygging i et sosialt og lekent miljø

  Intility-miljøet består av positive folk med mye godt humør og et uhøytidelig sosialt fellesskap. Aktivitetsnivået er høyt, både faglig og utenfor arbeidstiden. Faglig kvalitet og utvikling forutsetter godt samarbeid. Derfor har Intility fokus på å trives sammen, også på det sosiale plan. Vi drar lasset sammen i riktig retning,og tar felles ansvar for å komme i mål.

  Gjennomsnittsalder hos Intility er 28 år.

  Kristoffer Inderhaug

  Født
  1984
  BakgrunnMaster in International Business fra European Business School London
  Ansatt siden
  2010

  Hva jobber du med?

  Jeg jobber som avdelingsleder for Customer Relationship Management (CRM) avdelingen i Intility og som Account Manager (AM) for et utvalg av kundene våre. En AM har det overordnede ansvaret for forvaltning av kunde- og avtaleforholdet. Enkelt og greit; at kundens IT-hverdag fungerer til enhver tid. 

  Som ansatt i CRM-avdelingen er man et viktig bindeledd mellom Intilitys øvrige avdelinger og «sine» kunder. Man er også kundens primære kontaktpunkt for henvendelser ut over den daglige. I tillegg har man prosjektlederansvar for endringer som skal gjennomføres hos kunden.

  En typisk arbeidshverdag for meg består i statusmøter med kunder hvor vi gjennomgår f.eks. vesentlige hendelser, endringer og/eller kommende prosjekter. 

  Hvordan har din "vei" i Intility vært?

  Jeg begynte som Management Trainee i 2010. Mitt første stopp var i Sales & Marketing før veien gikk videre til Device Management. Sommeren 2011 fikk jeg muligheten å jobbe som Account Manager i CRM-avdelingen. Jeg tror ikke at det finnes en typisk karrierevei i Intility, men heller at veien formes etter hva man selv ønsker samt hvor man ser at det er behov for kompetanse. 

  For å lykkes i Intility er det viktig at man ikke er redd for å stille spørsmål samt at man er nysgjerrig. Du trenger ikke nødvendigvis ha inngående kjennskap til IT og IT-outsourcing men det er en fordel at du har interesse for teknologi.

  Hvordan er det å jobbe hos Intility?

  Man treffer mange interessante mennesker, både kolleger og kunder, som man kan lære mye av. Intility er en veldig sosial arbeidsplass hvor man kan benytte seg av firmahytten, eller være med på sosiale sammenkomster som arrangeres ofte. Det er også utrolig spennende å jobbe for en bedrift som er i vekst og hvor man har mulighet til å forme sin egen karrierevei.

  Kristoffer Inderhaug
  For å lykkes i Intility er det viktig at man ikke er redd for å stille spørsmål samt at man er nysgjerrig.

  Jon Holth Egeberg

  Født
  1982
  BakgrunnMaster in Marketing, BI
  Ansatt siden
  August 2007

  Hva jobber du med?

  Innen min avdeling, Finance, har den enkelte sine «fagområder» de er ansvarlige for. Som avdelingsleder fungerer jeg som sparringspartner på alle disse områdene. Med Intilitys høye utviklingstakt, handler det mye om tilrettelegging, samt å tilse at endringene er i tråd med arbeidet som gjøres i resten av organisasjonen. Min jobb krever stor omstillingsevne, og det er spennende å være involvert i svært mange ulike prosesser. Det gjelder å ha bred forståelse for tjenesten vi tilbyr, ha helhetsbildet klart for seg og samtidig ha øye for alle tekniske og økonomiske detaljer. Min jobb handler mye om å ha evnen til å skape tillit og gode partnerskap.

  Hvordan har din "vei" i Intility vært?

  Jeg kom inn som Management Trainee og ble kastet rett ut i kryssilden på Technical Services. Deretter var jeg innom Sales & Marketing. I Device Management lærte jeg alt om forhandlinger overfor tilbyderne av maskin- og programvare. I Device Management satt jeg altså på "den andre siden av bordet" i forhold til stillingen jeg har i dag, som forhandler på tilbydersiden. Å få så godt innblikk i alle delene av bedriften har vært utrolig lærerikt, og er til stor nytte i arbeidet jeg gjør i dag.

  Hvordan er det å jobbe hos Intility?

  Det er stor lagfølelse hos Intility, noe som bidrar til at man får relativt stor frihet under ansvar. Det er lite "stiv snipp" her, heller nært og trivelig, noe som gjerne gjenspeiler seg i samarbeidet vi har med kundene våre. Ellers er det generelt mye sosialt som skjer i forbindelse med jobben, både arrangert og privat.

  Jon Holth Egeberg
  Skaper tillit og gode partnerskap.

  Simen Sveen

  Født
  1987
  BakgrunnSiviløkonom ved NHH & Master i samfunnsøkonomi
  Ansatt siden
  2012

  Hva jobber du med?

  Jeg er avdelingsleder for avdelingen Device Management. Vårt ansvar er å sørge for at kundene våre får profesjonell rådgiving i forbindelse med anskaffelse av alt fra PCer og mobiltelefoner til software og videokonferanseutstyr. Avdelingen er å betrakte som et «innkjøpsfellesskap» for over 15 000 brukere.

  Som avdelingsleder har jeg det operasjonelle og personalmessige ansvaret på avdelingen, som vil si at en stor del av hverdagen brukes til å opprettholde og videreutvikle kvaliteten på utstyrsrådgivningen vi gir, samt at jeg jobber mot distributører og produsenter for å sikre best mulig vilkår for kundene våre. Det innebærer at jeg jobber tett med alle på avdelingen for både håndtering av enkeltsaker og for å tegne de større linjene vi jobber mot som avdeling. Ellers er dagen gjerne ikke over før jeg har vært innom tall fra f.eks. produsenter og distributører, eller egne tall som skal rapporteres til ledelsen.

  Hva skal til for å lykkes i din jobb?

  Bredden av alle arbeidsoppgavene krever at man har kapasitet og omstillingsevne til å håndtere mange prosesser og beslutninger, samtidig som man har overblikk og overskudd til å følge opp den enkelte medarbeider i hverdagen. Jeg tror nysgjerrighet og engasjement med kollegaer på tvers av hele selskapet er en forutsetning for egenutvikling og læring. Generelt tror jeg det er viktig å ha en balanse mellom pågangsmot og ydmykhet for å lykkes i et raskt voksende og flatt hierarkisk arbeidssted som Intility.

  Hvordan er det å jobbe hos Intility?

  Som Management Trainee i Intility får man en reell mulighet til å påvirke utviklingen i et sterkt voksende IT-selskap, sammen med andre engasjerte kollegaer. Da er det viktig å være klar over at det er nettopp du som avgjør veien og mulighetene videre, som et resultat av innsatsen du legger ned og viljen til å prestere. En del av trainee-opplegget går ut på å få egenerfaringer med hands-on oppgaver i ulike avdelinger som det er viktig å se nytteverdien av for eventuelle videre stillinger i selskapet.

  Som ansatt i Intility har man alle forutsetninger for å trives – med et veldig godt arbeidsmiljø, store utviklingsmuligheter og et konsept du faktisk har stor tro på; Intility er fremoverlent i en fremtidsrettet bransje.

  Simen Sveen

  Intility er fremoverlent i en fremtidsrettet bransje.

  Jan Morten Holmelid

  Født
  1987
  BakgrunnFagbrev IKT +  kurs og sertifiseringer
  Ansatt siden
  2012

  Hva jobber du med?

  I min avdeling, Application Management, er vi ansvarlige for drift og forvaltning av forretningsapplikasjonene kundene benytter. Mitt kompetanseområde er webapplikasjoner som Microsoft SharePoint og CRM og jeg jobber typisk med utvikling av løsninger og funksjonalitet basert på disse plattformene. Ofte består dagene i reise ut i møter med kunder og samarbeide for å finne gode løsninger for deres visjoner og behov. Andre dager består i å sitte på kontoret, der jeg typisk jobber med å utvikle løsninger og jobbe med endringsforespørsler fra kundene. Innimellom holder jeg også kurs om SharePoint for kunder, eller interne SharePoint-kurs for kollegaer.

  Jeg tror at nøkkelen til å lykkes med kundekontakt er å være utadvendt, løsningsorientert, og ha gode samarbeidsevner. Det er også en styrke å ha evne til å analysere måten folk jobber på, for å se om dette kan effektiviseres og forbedres.

  Hvordan har din "vei" i Intility vært?

  Jeg har jobbet med SharePoint i hele min yrkeskarriere og i Intility fikk jeg mulighet til å være med på å «forme» dette nye fagområdet i Application Management. Allerede fra dag én ble jeg involvert i et prosjekt hvor en SharePoint løsning skulle migreres fra en plattform og over på Intilitys plattform. Siden har det gått slag i slag med nye prosjekter. Særlig de prosjektene hvor man begynner med «blanke ark» og en visjon om hvordan f.eks. dokumenthåndtering skal bli mer effektivt er spennende.

  Vi opplever en enorm interesse for SharePoint hos kundene våre og fagmiljøet rundt SharePoint er sterkt voksende.

  Hvordan er det å jobbe hos Intility?

  Man får møte mange nye mennesker hver dag, og jobbe tett sammen med kundene fram mot det ferdige produktet. Det er også et ungt og sosialt miljø internt i Intility, med mange sammenkomster, fester og turer.

  Jan Morten Holmelid
  Jeg tror at nøkkelen til å lykkes med kundekontakt er å være utadvendt, løsningsorientert, og ha gode samarbeidsevner.

  Jonny Lyse

  Født
  1986
  BakgrunnFagbrev IKT Driftsoperatør
  Ansatt siden
  2003

  Hva jobber du med?

  Monitoring Management er Intilitys sentrale overvåkingsenhet, dvs. at vi kontinuerlig overvåker hele Intilitys IT-driftsplattform. Som avdelingsleder for Monitoring Management har jeg overordnet ansvar for den daglige driften, inkludert personalansvar og kompetanseheving ved avdelingen. I det daglige handler det mye om strategisk videreutvikling av systemer, verktøy og rutiner – hva vi kan gjøre for å ligge i forkant og kontinuerlig ha full oversikt over de ulike delene som inngår i plattformen. Jeg samarbeider nært med alle Intilitys avdelinger om å finne best mulige løsninger, da Monitoring Management gjerne tidlig ser hvor vi har utviklingspotensiale. Som avdelingsleder for Monitoring Management er det sentralt å ha god oversikt over hele Intilitys driftsmiljø, også på et detaljnivå, for å sikre en best mulig overvåkingsenhet.

  Hvordan har din "vei" i Intility vært?

  Jeg har gått veien på Technical Services, fra lærling, tekniker, via teamleder og teknisk leder. Deretter jobbet jeg som prosjektleder ved Project Management, før jeg tok over som avdelingsleder på Monitoring Management. Som teamleder på Technical Services hadde jeg ansvar for at teamet var på ballen og løste saker raskest mulig. Som teknisk leder for Technical Services hadde jeg overordnet ansvar for å strukturere måten vi jobbet på og utvikle gode rutiner for saksløsing. Jeg var også ansvarlig for å ta videre kompliserte saker på et overordnet nivå og finne gode løsninger i samarbeid med Intilitys seniorteknikere. Som prosjektleder var det mitt ansvar å sørge for at en ny kunde var "oppe og gikk" på Intilitys IT-driftsløsning til avtalt tid etter kontraktsignering. Det sentrale her, var å få god oversikt over kundens totale IT-driftsmiljø og hva som skulle til for å løfte de over til Intilitys plattform.  

  Generelt tror jeg to ting er viktig i enhver teknisk stilling hos Intility: Stor PC-interesse og gode sosiale antenner. Om man virkelig er PC-interessert, går det litt stolthet i å klare å løse de utfordrende sakene. Samtidig er du nødt til å være en “people person”. God kundeservice er alfa og omega for å lykkes her.

  Hvordan er det å jobbe hos Intility?

  Hos Intility er det både hyggelig og sosialt. Nå nærmer vi oss 250 ansatte, men vi er fortsatt en sammensveisa gjeng. Selv er jeg mye sammen med folka fra jobb, både på jobb og privat. Faglig sett er Intilitys største fordel at man kan gå rett til driftsleder og legge fram en utfordring som gjelder flere firmaer eller brukere, og sannsynligvis få gjort endringene som skal til allerede på dagen. Her har man faktisk god mulighet til å være med på å forme hvordan Intility utvikler seg.

  Jonny Lyse

  En stor faglig fordel med Intility er at man kan gå til driftsleder, legge fram en utfordring angående flere firmaer eller brukere, og få utført endringene på dagen. Det gir god mulighet til å være med på å forme hvordan Intility utvikler seg.