• Om selskapet
 • MinIntility
 • Glemt passord?
 • English

  Over 500 selskaper benytter Intility som sin primære IT-Plattform

  Nedenfor er en oversikt over noen av disse

  BDO

  Bransje Revisjon og rådgivning
  Besøk

  BDO tilbyr tjenester innen revisjon, skatt og avgift, rådgivning og regnskap. BDOs kunder spenner fra store børsnoterte konsern til mindre familieeide bedrifter. Internasjonalt er BDO til stede i over 150 land og teller 60 000 ansatte.

  Digitalisering og effektiv bruk av IT er avgjørende i utviklingen av BDOs virksomhet. BDO benytter i dag blant annet en av de største Visma-installasjonene i landet.

  BDO valgte Intility som sin primære IT-plattform i 2005. På det tidspunktet besto BDO av 280 medarbeidere på ca. 20 lokasjoner i Norge. Siden da har selskapet utviklet seg til et av Norges ledende revisjons- og rådgivingsselskaper. I dag består selskapet av over 1350 ansatte på over 60 lokasjoner i hele landet.

  BDO

  Entra

  Bransje Eiendomsforvaltning og -utvikling
  Besøk

  Entra er et av landets ledende eiendomsselskaper. Selskapet er notert på Oslo Børs og eier over 1,2 millioner kvadratmeter. Konsernet har 225 ansatte, hovedkontor i Oslo og er inndelt i regionene Oslo-Sentrum, Stor-Oslo, Sør - og Vestlandet og Midt-Norge.

  Entra sine datter- og deleide selskaper inkluderer Papirbredden Eiendom AS, Hinna Park Eiendom AS, Oslo S Utvikling og Entra OPF Utvikling AS.

  Hele Entra sin IT-plattform kjører på Intility. Dette omfatter også en stadig voksende IT-plattform ute på hvert enkelt bygg som eies og forvaltes av selskapet.

  Entra

  Ruter

  Bransje Transport
  Besøk

  Ruter AS er et offentlig-eid selskap som er ansvarlig for kollektivtrafikken i Oslo og Akershus. Ruter står i dag for over halvparten av landets kollektivtransport. Oslo og Akershus er det raskest voksende hovedstadsområdet i Europa.

  Ruter AS hadde i 2014 ca 320 millioner påstigninger og det ble gjennomført over en million reiser på en vanlig hverdag. Det elektroniske billettsystemet tok inn litt over 3,1 milliarder kroner og de reisende ble holdt oppdatert om nesten 4 millioner avganger gjennom sanntidsinformasjonssystemet i 2014.

  Hele Ruter sin IT-plattform inkludert de virksomhetskritiske produksjonssystemene RuterBillett-app og RuterReise-app, begge med svært høye krav til oppetid, kjører på Intility.

  Ruter

  DNO

  Bransje Olje og gass
  Besøk

  DNO ASA er et internasjonalt og uavhengig olje- og gasskonsern med hovedkontor i Oslo. Selskapet har operasjoner i Jemen, Kurdistan, Dubai, Oman og Ras al-Khaimah. Selskapet ble etablert i 1971 og er notert på Oslo Børs.

  Hele DNO sin IT-plattform, inkludert alle lokasjoner i Midtøsten og Nord-Afrika, kjører på Intility. DNO sin virksomhet stiller høye krav til sikkerhet, store datamengder og håndtering av en IT-plattform distribuert over store geografiske avstander.

  DNO

  Dark

  Bransje Arkitekt
  Besøk

  DARK-gruppen er et av landets største arkitektselskaper og består i dag av syv selskaper som dekker et stort spekter av tjenester innen design, arkitektur, visualisering og arbeidsplassutvikling.

  Selskapet er et kraftfullt kunnskapsmiljøet innenfor utredning og regulering til ferdige bygg, fra prosess, prosjektadministrasjon og prosjekteringsledelse til interiørdesign.

  DARK ble stiftet i 1988 som en videreføring av arkitektkontoret Nyhus & Østlie, opprinnelig etablert i 1977.

  Hele DARK sin IT-plattform kjører på Intility. Selskapets virksomhet benytter tunge fagapplikasjoner med høye krav til ytelse og tilgjengelighet, og håndterer komplekse prosjekter som genererer omfattende datamengder.

  Dark

  Flere av våre kunder

  • Bransje Eiendomsforvaltning og -utvikling
   Besøk

   Aspelin Ramm er en av Norges største by- og eiendomsutviklere.

  • Bransje TV-distribusjon
   Besøk

   RiksTV eies av NRK Aktivum, TV 2 Gruppen AS (TV 2) og Telenor Media & Content Services AS, og er en ledende TV-distributør i Norge.

  • Bransje Politisk parti
   Besøk

   Arbeiderpartiet er Norges største politiske parti ved valget høsten 2013 og ledes av Jonas Gahr Støre.

  • Bransje Eiendomsforvaltning
   Besøk

   Norwegian Property (OSE: NPRO) er et rendyrket og helintegrert kontoreiendomsselskap. Virksomheten omfatter utvikling, forvaltning, daglig drift og vedlikehold av sentralt beliggende eiendommer i Oslo og Stavanger.

  • Bransje Fagforening
   Besøk

   Tekna  - Teknisk-naturvitenskapelig forening er den største fagforeningen i  Akademikerne. Foreningen har mer enn 69 000 medlemmer med masterutdanning  innenfor teknologi og naturfag.

  • Bransje Varehandel
   Besøk

   Sunkost er Norges ledende helsekostkjede med over 130 butikker over hele landet.

  • Bransje Finans
   Besøk

   Canica ble etablert i Oslo i 1985 av Stein Erik Hagen, og har virksomheten konsentrert om et aktivt og langsiktig eierskap, hovedsakelig innenfor sektorer som industri, forbruksvarer, handelsvirksomhet og eiendom.

  • Bransje Finans
   Besøk

   Ferncliff TIH AS er et investeringsselskap med tre fokusområder; direkteinvesteringer, eiendom og finansielle investeringer. Selskapet er heleid av Øystein Stray Spetalen.

  • Bransje Offentlig tilsyn
   Besøk

   Statens Jernbanetilsyn er utøvende kontroll- og tilsynsmyndighet for jernbanevirksomheter i Norge, herunder trikk og T-bane. Tilsynet sorterer under Samferdselsdepartementet.

  • Bransje Interesseorganisasjon
   Besøk

   Advokatforeningen er advokatenes profesjons- og interesseorganisasjon i Norge.