• English
 • Min Intility
 • Glemt passord?
 • Om våre kunder

  Over 500 selskaper, alle med unike behov, forretningsapplikasjoner- og prosesser benytter Intility som sin primære IT-plattform. Kundene kommer fra et bredt spekter av bransjer og varierer i størrelse fra 10 til over 1000 medarbeidere. Felles for alle er at de får en komplett dekning av sine IT-behov gjennom Intilitys leveranse.

  Vi har dokumentert høy brukertilfredshet og tilnærmet 100% av våre kunder ønsker å forlenge sine avtaler med oss.

  Intility er stolte av sine kunder og prosjektene de er involverte i.

  Ta gjerne kontakt med oss dersom du ønsker å snakke med noen av våre kunder rundt deres erfaringer med Intility.

  12 000 Brukere, 300 Selskaper

  Referansekunder

  Bransje Olje og gass
  Besøk

  DNO ASA er et internasjonalt og uavhengig olje- og gasskonsern med hovedkontor i Oslo. Selskapet har operasjoner i Jemen, Kurdistan, Dubai, Oman og Ras al-Khaimah og ble som første norske oljeselskap notert på Oslo Børs (OSE: DNO).

  Intility har et totalt ansvar for all IT-aktivitet ved alle DNOs lokasjoner i Norge, Midtøsten og Nord-Afrika.

  DNOs IT-hverdag preges av enorme datamengder som skal aksesseres og behandles av medarbeidere skilt av store geografiske avstander. Like sentralt er mobilitet på en global skala kombinert med strenge bransjekrav til IT-sikkerhet.

  DNO ASA
  Hjelp når vi trenger det er viktig for vår globale virksomhet, og Intility gir alle våre ansatte support i toppklasse.

  Bransje Eiendomsforvaltning og -utvikling
  Besøk

  Aspelin Ramm er en solid og ambisiøs eiendoms- og byutvikler som vektlegger at bygg skal utgjøre verdifulle elementer i landskap og bybilde, og at de skal forbruke mindre energi.

  Selskapets deltar i komplekse prosjekter som Tjuvholmen i Oslo og Union Brygge i Drammen. I tillegg står selskapet bak utbyggingen av Vulkan-området i Oslo.

  Vulkan-området omtales som «den lille byen i byen» og ligger sentralt mellom St. Haugen i vest, Grunerløkka i øst og Alexander Kiellands Plass i nord. Området inneholder blant annet Mathallen, Westerdals samt leiligheter.

  Intility har et totalt ansvar for IT ved Aspelin Ramms nye hovedkontor på Vulkan samt ved rundt 12 avdelingskontorer i Norge og Sverige. Leveransen omfatter et totalt ansvar for IT-hverdagen til alle ansatte, uavhengig av rolle, lokasjon og device.

  Aspelin Ramms utviklingsprosjekter involverer tett samhandling med en rekke involverte parter. Intility leverer og er ansvarlig for samhandlingsløsninger basert på Microsoft Sharepoint.

  Aspelin Ramm
  Intility leverer en komplett IT-løsning som skaper fornøyde PC-brukere og produktive medarbeidere.

  Bransje Eiendomsforvaltning og -utvikling
  Besøk

  Entra er et av landets ledende eiendomsselskaper og eier over en million kvadratmeter. Forretningsidèen er å skape verdier gjennom å utvikle, leie ut og drifte attraktive og miljøledende lokaler. Visjonen er å bidra til våre kunders effektivitet og omdømme. Konsernet har rundt 225 ansatte, hovedkontor i Oslo og er inndelt i regionene Oslo-Sentrum, Stor-Oslo, Sør - og Vestlandet og Midt-Norge.

  Entra ble etablert 1. juli 2000, da den konkurranseutsatte delen av Statsbyggs eiendommer ble skilt ut som et eget aksjeselskap. Staten, ved Nærings- og handelsdepartementet, eier Entra.

  Intility har et totalt ansvar for IT i Entra. Dette innebærer drift og leveranse av en omfattende sentral IT-plattform levert fra Intilitys Enterprise Cloud samt totalt ansvar for IT-hverdagen til alle ansatte i selskapet.

  Som en del av IT-løsningen leverer Intility Microsoft Lync til alle Entras brukere. Dette muliggjør effektiv kommunikasjon og samhandling på tvers av rundt 15 avdelings- og regionskontorer.

  Vis Entras Lync-histore...
  Entra
  Istedenfor å bruke mye tid på å få tak i folk forteller Lync fra Intility når de er tilgjengelig.

  Entra og Lync

  Med kontorer over hele landet ønsket Entra Eiendom å effektivisere og forenkle samarbeidet mellom de ansatte. – Vi ønsket å fjerne noen av utfordringene som ligger i å jobbe på flere ulike kontorer. Med en totalintegrert kommunikasjonsplattform er det enklere å få raske avklaringer mellom medarbeiderne, sier Are Vestrum, IT-rådgiver i Entra.

  Entra Eiendom har i overkant av 200 ansatte spredt på flere byer i Norge. Selskapet eies av Nærings- og handelsdepartementet og har en total eiendomsportefølje på 1.150.000 kvadratmeter.

  Stor geografisk spredning i bedriften gjorde kunnskapsdeling utfordrende, og samarbeid på tvers av kontorene kunne være utfordrende. Mye av kommunikasjonen foregikk på e-post og telefon, noe som kan være tidkrevende.

   – Det er ikke alltid like enkelt å få tak i folk på telefon eller få svar på korte spørsmål på e-post. Vi ønsket en løsning som kunne gi mer effektiv kommunikasjon, sier Vestrum.

  Intility fungerer som vår IT-avdeling og når de kunne levere Lync sømløst integrert med resten av IT-plattformen vår var vi ikke i tvil

  Eiendomsselskapet bestemte seg i samarbeid med Microsofts partner Intility AS, for å implementere kommunikasjonsplattformen Microsoft Lync. Plattformen gjør det mulig å kommunisere i sanntid – uansett hvor man jobber fra; løsningen inneholder chat, tale, video og skjermdeling.

   - Intility fungerer som vår IT-avdeling og når de kunne levere Lync sømløst integrert med resten av IT-plattformen vår var vi ikke i tvil. For oss var det en klar fordel at Lync har et brukervennlig grensesnitt og kan integreres med Outlook, forteller Vestrum, som særlig vektlegger følgende.

  • Mer effektiv hverdag: oversikt over kollegers tilgjengelighet og hvilken kommunikasjonskanal som er best egnet.
  • Brukervennlig: Lync kjører på Microsofts brukergrensesnitt og integreres med Outlook slik at brukerne kun forholde seg til én plattform og ett grensesnitt.
  • Bedre informasjonsdeling: Enklere kommunikasjonskanaler senker terskelen for å ta kontakt med kollegaer, og gir bedre informasjonsflyt og deling av kunnskap i bedriften. Med Lync kan man for eksempel gjennomføre videokonferanser fra arbeidsplassen med kollegaer på kontorer andre steder i landet.

  Ved å kunne se tilgjengeligheten til kolleger og samarbeidspartnere kan man enkelt vurdere hvordan man skal kontakt. Er vedkommende tilgjengelig kan man velge å ringe eller chatte. Skulle vedkommende være fraværende kan det være praktisk å sende en mail, eller vente med å ta kontakt til vedkommende er tilbake. Alt gjøres i Outlook.

   Istedenfor å bruke mye tid på å få tak i folk forteller Lync når de er tilgjengelig

   - Å få informasjon om kollegers tilgjengelighet gir fordeler i form av økt effektivitet og produktivitet. Istedenfor å bruke mye tid på å få tak i folk forteller Lync når de er tilgjengelig, avslutter Vestrum.

  Papirbredden, Drammen

  Bransje Arkitekt
  Besøk

  DARK-gruppen består i dag av 7 selskaper som supplerer hverandre for å dekke et stort spekter av tjenester innen design, arkitektur, visualisering og arbeidsplassutvikling.

  DARK-guppen skal alltid anses å være det mest kraftfulle kunnskapsmiljøet innenfor utredning og regulering til ferdig bygg, fra prosess, prosjektadministrasjon og prosjekteringsledelse til interiørdesign.

  DARK ble stiftet i 1988 som en videreføring av arkitektkontoret Nyhus & Østlie, opprinnelig etablert i 1977.

  Intility har et totalt ansvar for alle aspekter vedrørende IT i Dark-gruppen. Arkitektene i Dark benytter tunge fagapplikasjoner og håndterer komplekse prosjekter som genererer omfattende datamengder.

  IT-hverdagen i Dark er preget av behov for effektiv samhandling internt og eksternt, og selvfølgelig IT-systemer som alltid er tilgjengelige.

  Dark Gruppen
  Som Norges største samlede Arkitekt og Designmiljø, og med BARCODE og Statoil under utbygging, håndteres det svært store datamengder med særdeles store krav til tilgjengelighet. Intilitys IT-plattform har gjort at våre ytelsesintensive arkitektapplikasjoner har fungert optimalt de siste 8 årene.

  Flere av våre kunder

  • Bransje Revisjon og rådgivning
   Besøk

   BDO er en av norges største og ledende revisjons- og rådgivingsselskaper med nærmere 1200 medarbeidere ved kontorer over hele landet.

  • Bransje TV-distribusjon
   Besøk

   RiksTV eies av NRK Aktivum, TV 2 Gruppen AS (TV 2) og Telenor Media & Content Services AS, og er en ledende TV-distributør i Norge.

  • Bransje Politisk parti
   Besøk

   Arbeiderpartiet er Norges største politiske parti ved valget høsten 2013 og ledes av Jonas Gahr Støre.

  • Bransje Eiendomsforvaltning
   Besøk

   Norwegian Property (OSE: NPRO) er et rendyrket og helintegrert kontoreiendomsselskap. Virksomheten omfatter utvikling, forvaltning, daglig drift og vedlikehold av sentralt beliggende eiendommer i Oslo og Stavanger.

  • Bransje Forskning
   Besøk

   Forskningsstiftelsen Fafo er et av Norges største miljøer for anvendt samfunnsforskning, og utfører oppdragsforskning nasjonalt og internasjonalt.

  • Bransje Varehandel
   Besøk

   Sunkost er Norges ledende helsekostkjede med over 130 butikker over hele landet.

  • Bransje Finans
   Besøk

   Canica ble etablert i Oslo i 1985 av Stein Erik Hagen, og har virksomheten konsentrert om et aktivt og langsiktig eierskap, hovedsakelig innenfor sektorer som industri, forbruksvarer, handelsvirksomhet og eiendom.

  • Bransje Finans
   Besøk

   Ferncliff TIH AS er et investeringsselskap med tre fokusområder; direkteinvesteringer, eiendom og finansielle investeringer. Selskapet er heleid av Øystein Stray Spetalen.

  • Bransje Offentlig tilsyn
   Besøk

   Statens Jernbanetilsyn er utøvende kontroll- og tilsynsmyndighet for jernbanevirksomheter i Norge, herunder trikk og T-bane. Tilsynet sorterer under Samferdselsdepartementet.

  • Bransje Interesseorganisasjon
   Besøk

   Advokatforeningen er advokatenes profesjons- og interesseorganisasjon i Norge.